Beschrijving

Tessa de Loo 752

 

6-daagse Culturele Reis Algarve/Portugal

 

In de ban van Tessa de Loo en haar Algarve!


Dwalend langs kronkelende beekjes, over stevige bospaden, sinaasappel- en amandelbloesemgeur opsnuivend. Uitkijken over adembenemende lagunes, slenteren langs kerken en kloosters, door oude stegen van verstilde stadjes, waar, als je goed luistert, Fado-muziek je meevoert in de schoonheid van de Algarve. Dit is een kleine greep uit ons reismenu.

Na haar eindexamen op de middelbare school te Oss studeerde Tessa de Loo aan de Universiteit Utrecht Nederlandse taal- en letterkunde. Ze verhuisde naar de Achterhoek en ging als lerares Nederlands aan de slag. Na een tussenstop in Amsterdam verhuisde ze naar Portugal, waar ze tot op heden woont en werkt.

Tessa de Loo debuteerde in 1983 met de verhalenbundel De meisjes van de suikerwerkfabriek. Het boek beleefde meer dan twintig drukken en werd bekroond met twee debuutprijzen. In 1993 verscheen haar grote roman De Tweeling. Het verhaal over twee zussen in de Tweede Wereldoorlog werd in 24 talen vertaald en in 2002 verfilmd door Ben Sombogaart. Haar nieuwste roman Liefde in Pangea verscheen 14 februari 2017. (bron: Wikipedia)


Beleven is het hoofingrediënt van deze reis. Graag heten wij u welkom!

Deze unieke reis is tot stand gekomen in samenwerking met Tessa de Loo, Gelly Talsma, De Culturele Onderneming & Carla Oortwijn Travel & Events.

logocultureleonderneming      CarlaLogoMiddel


Algarve: De inspirerende wereld van Tessa de Loo!

 
Fotos voor verhuur 766
 
Evenement Datum Prijs per persoon Inschrijven