Beschrijving

carvoeiro

 hotel portugal

zwenbad portugal

Tessa de Loo 752

8-daagse Culturele Reis Algarve/Portugal

Het kleurrijke hotel Mirachoro Praia ligt op een groene heuvel bij Carvoeiro, iedere verdieping in het hotel heeft zijn eigen kleur. Hotel Mirachoro Praia ligt op 5 minuten lopen van het Carvoeiro-strand. Het beschikt over binnen- en buitenzwembaden en een zonneterras met ligstoelen en palmbomen. Direct links van het hotel liggen een aantal restaurantjes, barretjes en winkeltjes, binnen 5 minuutjes wandelen sta je op het gezellige plein van het dorp. Pal aan het plein ligt één van de mooiste zandstrandjes uit de omgeving.

Afstand tot strand circa 600 meter (zandstrand, via brede traptreden)
Afstand tot centrum: circa 500 meter

OVER CARVOEIRO

Carvoeiro is een pittoresk vissersplaatsje dat bestaat uit witte huisjes die tegen de heuvel zijn gebouwd. De vakantiecomplexen zijn aangepast aan de omgeving waardoor het dorp zijn charme heeft behouden. Aan de rotsachtige kust zijn verschillende kleine strandjes te vinden en bij de baai van Carvoeiro treft u de felgekleurde vissersbootjes aan op het strand. Achter het strand bevindt zich het centrum met gezellige terrasjes, winkeltjes en prima restaurants waar heerlijke visgerechten worden geserveerd. Niet ver van het centrum zijn de door zee en wind gevormde beroemde rotsformaties van Algar Seco aan. De verscheidene grotten zijn te bereiken via een trap met 134 treden. Het strand Vale Centianes, in de buurt van de beroemde rotsformaties van Algar Seco, ligt op zo’n 15 minuten loopafstand

Excursies

In deze reis zijn twee mooie excursies inbegrepen, verder wordt u een gevarieerd weekprogramma aangeboden waaraan u vrijblijvend kunt deelnemen, zoals een excursie naar Tavira en Silves. Na aankomst wordt u uitgebreid geïnformeerd over de excursiemogelijkheden.

Deze unieke reis is tot stand gekomen in samenwerking met Tessa de Loo, Gelly Talsma, De Culturele Onderneming & Carla Oortwijn Travel & Events.

logocultureleonderneming      CarlaLogoMiddel


Algarve: De inspirerende wereld van Tessa de Loo!

 
Fotos voor verhuur 766
 
Evenement Datum Prijs per persoon Inschrijven