Moederdag arrangement The Bodyguard

Beschrijving
bodyguardslide
Maak van Moederdag een onvergetelijke beleving!
Samen naar de musical ‘The Bodyguard’ in het Beatrix Theater Utrecht

Relaxed en per comfortabele touringcar vanuit Noord-Nederland met aan boord een vers kopje koffie of thee & speciale Moederdagchocolaatjes.

Jouw laatste kans om deze bekroonde hitmusical te zien!

The Bodyguard STOPT! Al meer dan 750.000 bezoekers beleefden deze gevaarlijk lekkere hitsensatie in het Beatrix Theater Utrecht. De opwindende mix van musical, popconcert, thriller en love story werd bekroond met maar liefst drie Musical Awards. De laatste voorstellingen zijn in verkoop, dus wacht niet te lang!

Wereldhits

The Bodyguard vertelt het spannende verhaal van een verboden, onmogelijk liefde tussen een superster en haar bodyguard. Pak deze laatste kans om te genieten van alle wereldhits van Whitney Houston waaronder 'I will always love you' en 'I wanna dance with somebody'. Je hoort ze in de originele Engelstalige versie.

Sterrencast

Geniet voor het laatst van de sterrencast met Romy Monteiro en April Darby die afwisselend schitteren als superster Rachel Marron. En met Dave Mantel of Mark van Eeuwen in de rol van sexy bodyguard. ‘Feel the heat with somebody...’ en boek nu het nog kan!

En ja, deze musical is geschikt voor iedereen(!), zeker weten dat niet alleen de (schoon)moeders ontroerd zullen zijn!

©tekst Carla Oortwijn Travel & Events

 

april 723023 640 


  
 
 

 

 

 

 

Evenement Datum Prijs per persoon Inschrijven